Stel een vraag aan Wilma

Naam:
Telefoon:
E-mail:
Vraag:

Persoonlijke advies- en aankoopmakelaar

Als advies- en aankoopmakelaar help ik u graag bij de zoektocht naar uw nieuwe “thuis“. Ik werk onafhankelijk en daarom kan ik u een eerlijk, objectief en deskundig advies geven. Bovendien werk ik op basis van transparante uurtarieven. Geen courtage.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de regionale woningmarkt heb ik goede contacten opgebouwd met makelaars, gemeenten, woningcorporaties en projectontwikkelaars. Zo begeleid ik u optimaal naar een woning die aan uw persoonlijke wensen voldoet.

Wat kan ik voor u betekenen?

Uw woonwensen inventariseren en een woonanalyse maken

Is uw huidige situatie de beste voor u? Kunt u beter huren of kopen? Is dit een goed moment om uw huis te verkopen? Hoe wenst u te wonen? Nu? En over 10 jaar? Een woonanalyse geeft u een goed beeld van uw huidige situatie en eventuele toekomstige veranderingen.

Adviseren welk woningtype bij u past

Welk woningtype past het beste bij u? Woont u alleen of met zijn tweeën? Hebt u zorg nodig, nu, of in de toekomst? Niet ieder woningtype is voor iedereen geschikt. Ik denk met u mee om een goede invulling te geven aan uw huidige en toekomstige woonwensen.

Begeleiden bij het onderhandelen

Een huis kopen is een gecompliceerd en emotioneel proces waarbij u te maken krijgt met verschillende belanghebbenden, zoals verkopers, verhuurders, makelaars en banken. Juist dan is het fijn om een onafhankelijk iemand als klankbord te hebben die u kan bijstaan, en helpen om voor u de meest realistische prijs en voorwaarden tot stand te brengen.

Bemiddeling bij huur van andere woonruimte of woningruil

Wilt u geen nieuwe woning kopen, maar huren? Of staat u open voor woningruil? Ik sta u graag bij in uw contacten met woningbouwcorporaties, verhuurders of huizenbezitters.

Aanpassen van bestaande woning

Het zou zomaar kunnen dat u heerlijk woont in uw huidige woning, maar dat deze door een veranderende situatie, bijvoorbeeld gezinsuitbreiding of een zorgbehoefte, niet meer helemaal passend is. Ik adviseer u graag over het mogelijk aanpassen van uw woning, zodat de woning aan uw nieuwe wensen voldoet en u niet genoodzaakt bent te verhuizen.

Deskundige service na aankoop of huur

U heeft wellicht behoefte aan breder advies, naast de aankoop of huur van uw woning. Bijvoorbeeld op het gebied van VVE beheer, WOZ belasting en burenrecht of naar aanleiding van uw gesprekken met de notaris, een taxateur of een hypotheekverstrekker. Voor iedere fase in dergelijke trajecten kunt u bij mij terecht.

Recentelijk bemiddeld bij aankoop en aanhuur

  • Molenweg te Steenbergen
  • Jan Vermeerlaan te Roosendaal
  • Nispenstraat te Tilburg
  • Van Oldebarneveltstraat te Breda
  • Molenstraat te Oudenbosch
  • Nispensestraat te Roosendaal
  • Herelsestraat te Heerle

Meer »